2017 / LIFE IN FEBRUARY

1. marca 2017

Usrkávam si z horúceho čaju. Nejako ma začína bolieť hrdlo. Čo sa čudujem, keď aj Petiho bolí. Zvyčajne je to tak, že keď je jeden z nás chorý /prichádza choroba/ chytí to aj druhý. Sme ako mušketieri. Jeden za všetkých, všetci za jedného (haha). Nenechám ho predsa v štichu (haha). Snáď to rýchlo prejde! Btw. to bola taká malá vsuvka a teraz naspäť k článku.
Ten Február tak rýchlo zbehol! Asi to budem písať ku každému takémuto článku. Ale ozaj ! Ten čas vnímam teraz podstatne viac, pretože píšem diplomku a som deň čo deň nervóznejšia či to vôbec stihnem. Február bol však celkom úspešným mesiacom. Ak ste zvedaví na malú rekapituláciu/čo sa udialo/ tak poďme rovno na to!😊
 Najlepšia nečakane (haha) udalosť/spomienka za Február je určite naše zasnúbenie s Petim. Človek to /väčšinou/ prežíva raz za život. Je to neopísateľné. Ešte stále tomu neverím. Hoci prsteň sa mi upravuje, ale už sa neviem dočkať kedy ho zase budem nosiť. Prsteň je krásny, jednoduchý, briliantový /z čoho som skoro odpadla/ a vystihuje mňa. Ďakujem za tento deň, moment, spomienku, ale hlavne za to, že mám pri sebe takého S.N.Ú.B.E.N.C.A. akým je Peti.
Valentína s Petim neoslavujeme. Ľúbime sa každý deň, ale aj tak keď už takýto deň existuje rozhodli sme sa, že pôjdeme spolu na večeru. Dlho som Petimu ospevovala, že by som chcela ochutnať domáci burger. A v ten večer som na neho dostala neskutočnú chuť. Keď som zbadala v reštaurácii, že majú domáci burger s hranolkami a s 2 omáčkami – neodolala som. Bol vynikajúci. Určite si to s Petim ešte zopakujeme. O 2 dni na to sme samozrejme nevynechali ani film 50 odtieňov temnoty. Ako ste strávili Valentína vy ? A čo vravíte na film 50 odtieňov temnoty ?
Začínam byť opäť maniak na rúže a momentálne hľadám pre seba nejaký odtieň červeného rúžu, ktorý by sa mi hodil. Neporadíte mi ? Nejaký jemný odtieň červenej?..pretože tento čo mám od Rimmel sa mi vôbec nehodí.
Moje najobľúbenejšie produkty z kozmetiky boli tento mesiac určite telové mlieka a balzám na pery. Aké boli tie Vaše ? Články ohľadom môjho mastičkovania ste mohli nájsť tutu.
Tento mesiac si za plánovanie musím dať 1! Bola by tam aj hviezdička, ale tá diplomovka to pokazila, takže 1* hádam nabudúce.
Začala som byť závislá na knihách a budujem si svoju knižnicu. Nejaké odporúčania na dobrú knihu ? Článok ste mohli vidieť tu.
S Petim si na intráku varíme a opäť sme neodolali plneným šampiónom. Boli dokonalé.
Tento mesiac som si konečne kúpila pár základných kúskov do môjho šatníka. K nim patrí aj táto khaki mikina a náhrdelník s príveskom, ktorým som neodolala. Outfit ste mohli vidieť tu. Mimochodom, ako sa Vám páčili outfity tento mesiac ? Bavia Vás? Či skôr máte radi články o kozmetike a také tie myšlienkové ? Budem rada ak mi o tom dáte vedieť.
Dúfam, že ste si všimli, že na blog som prispievala 3x do týždňa a trochu som aj bola aktívna na mojom instagrame. Ako sa Vám páčili príspevky ? Chcem len zistiť či Vás môj blog baví, či Vás môj koncept blogu baví alebo by ste chceli vidieť niečo iné ? Budem rada ak mi o tom dáte vedieť. Ďakujem za Vás.

Aký bol Váš Február ?



10 komentárov

  1. Já spíše preferuji myšlenkové pochody než nějaké kosmetické/outfitové články, ale samozřejmě i ty mám ráda - jako ozvláštnění. :)
    U mě byl Únor děsně zdlouhavý a nudný. Konečně je mu konec. Vážně. Jestli to takhle bude pokračovat s mým naplněním dnů, přejdu na styl bručounství.:D
    Já jsem červenou rtěnku hledala taky dlouho. Většinou mi neslušely kvůli mé barvě vlasů(byla to taková rezavě hnědá), ale teď, když mám barvu horké kávy, červená mi konečně(snad) sluší a já jsem extrémně happy. Mám od trend it up, tak zkus se mrknout u nich. :)
    Film jsem ještě neviděla, ale zrovna mi před chvílí psala kamarádka, že už je online, tak se snad o víkendu stihnu kouknout.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem sa snažiť prispievať aj také články, dúfam, že si na blogu niečo nájdeš čo ťa bude baviť :) Ďakujem za tip na rúž, určite sa po ňom pozriem, pretože červený rúž by som určite chcela nosiť aspoň na nejakú párty. :)

      Odstrániť
  2. Únor byl sice kratší, mně ale připadal delší než všechny ostatní. Bílé růže jsou nádherné, a jak už jsem psala, přeji vám oběma hodně štěstí do budoucnosti, hlavně si užívejte ♥ Valentýn jsem oslavila doma s kávou a čokoládou :D A samotnou mě to děsí, ale 50 odstínů temnoty jsem ještě neviděla :D Na balzámy na rty jsem úchylná úplně neskutečně, takže jich mám doma hromadu. Momentálně jsem si oblíbila kokosový od Yves Rocher :) Na svém plánování budu muset ještě zapracovat, ale včera jsem rozjela něco, co by mi v tom mohlo pomoct. Chystám o tom článek :) Co se týká knížek, těch dobrých je jak šafránu :( Bestsellery se nedají číst, protože vesměs nejsou tak označené pro kvalitu děje, ale pro jméno autora :( Také nějakou hledám, tak pokud najdu, podělím se :) Plněné žampiony miluju, a asi si pro ně co nejdřív poběžím, protože jsi mi na ně udělala neskutečnou chuť :D Tvé outfity se mi líbí vždycky :) Ráda si přečtu od každého něco :) A na instagramu jsem tě až do teď nesledovala (ups). Vše už je napraveno :D♥ Přeji ti co nejkrásnější březen ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za krásny komentár a poriadne dlhý - také mám rada :) Ďakujem ti za tip, kozmetiku Yves Rocher som ešte nevyskúšala, musím sa po nej pozrieť, pretože ju akosi každý ospevuje :) Ďakujem za sledovanie a aj tebe pekný marec..a nech sa ti vo všetkom darí ! :)

      Odstrániť
  3. skvelé zhrnutie, takéto články mám hrozne rada :) navyše, keď sú doplnené tak krásnymi fotkami, ako máš ty ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne fotečky, krásny blog.. vidno, že na sebe makáš :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Takové shrnutí se mi velice líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.