Beauty time/ Maska z mŕtveho mora

6. marca 2017

V piatok plánovala som pridať nový príspevok som sa Vám neozvala s novým príspevkom, pretože ma chytili menšie zdravotné problémy a cesta domov sa predĺžila o 2h. Momentálne bojujem so svojim telom hlavne v oblasti stravovania. Nie všetko môžem zjesť, pretože mi v posledných dňoch býva často zle. Vlastne takto sa to nejako ťahá už od januára, ale intenzívnejšie je to od konca februára. Dúfam, že sa to čím skôr dá do normálu. Príspevky plánujem vydávať ako počas februára 2-3 príspevky do týždňa a to hlavne v po-str-pia. Ďakujem Vám za komentáre, za podporu, za to, že navštevujete môj blog, pretože mi plníte môj sen.
Táto maska je hotový zázrak. A to doslova. Aspoň pre moju pleť. Použila som ju zatiaľ 2x a nestačím sa čudovať. Môže sa naniesť na tvár aj na celé telo. Ja som ju zatiaľ mala len na pleti, ale musím povedať, že je to topka. Celkovo ja takéto prírodné produkty na pleť zbožňujem. Obsahuje množstvo minerálov a po opláchnutí mám zmenšené póry a dokonale hladkú pleť. Dokonca pre tých čo si vyberajú kozmetiku, ktorá nie je testovaná na zvieratách tak táto maska našťastie nie je. Je vhodná pre všetky typy pleti a to aj na moju zmiešanú/problematickú pleť. Na pleti nejako extra nevonia, ale ani nesmrdí – dá sa to vydržať. 
Na pleti ju nechávam pôsobiť 15-30 min. Na suchú pleť je napísané pôsobenie 10-15min. a na tele sa necháva pôsobiť 30-60min. Pekne stuhne a potom ju už len opláchnem. Jej negatívum jediné je, že pri oplachovaní je špinavé celé umývadlo a utieram sa do starého uteráka, ktorý mám len na utieranie tváre po tejto maske. To sa dá však odpustiť no nie ?
Celý proces skúšania som nahrávala aj na instastories /možno ste videli/. Ak ste skúšali už túto masku a máte s ňou nejaké skúsenosti budem rada ak sa o ne so mnou podelíte. Pekný začiatok týždňa.😊

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.