Tie moje depky

13. januára 2019

Sadám si po náročnom dni do auta. Dám Petimu pusu a štartujeme. Rýchlo sa opýtam Petiho aký mal deň, aby nespozoroval, že sa opäť v mojom vnútri trápim. Prekukol ma. Neodpovedá mi len sa na mňa občas počas cesty pozrie a pýta sa ma čo mi je. S Petim sa poznáme už skoro 6 rokov takže vie ma prečítať behom sekundy čo sa deje. Za týchto pár mesiacov som znova prišla k tomu, prečo mi ocino vravel, aby som si užívala študentský život, že keď budem po škole vtedy len prídu skutočné problémy, skutočný život a mal pravdu. A ja teda spustím čo ma zas trápi a rozprávame sa. Potrebujem opäť od neho počuť, že nevadí, že mi určité veci nejdú podľa mojich predstáv, že nie som taká neschopná ako si namýšľam a že raz príde deň kedy budem hrdá na seba aj ja. Prišli sme domov a náš Teo akoby vedel, že som smutná a začne sa ku mne túliť. Drgá do mňa nosom, nahnem sa k nemu a oblíže ma. V tejto chvíľke mi to nevadí, práve naopak. Konečne som sa po celom dni poriadne usmiala. Peti si ma vo vnútri privinie k sebe a podporí ma ako vždy. Už by som sa mohla vzchopiť a nebrať veci tak vážne a až tak príliš /až prehnane/ zodpovedne.


Som bojko. Zodpovedný bojko a v posledných mesiacoch som neskutočne negatívna a stále v strese. Všetko otočím len negatívne a akoby sa vytratila Zuzi, ktorá sa zmenila tak, že si začala veriť a vážila si samú seba. Dnes je nedeľa a bol to fakt zlomový deň kedy som si fakt povedala DOSŤ! Mám skvelého manžela, rodinu a mám prácu. Síce mi to nejde podľa mojich predstáv, ale budem sa snažiť, aby to raz išlo tak, že nebudem potrebovať pomoc a vyriešim to sama. Čo má prísť to príde a dúfam, že tie negatívne myšlienky čo mám v mojej hlave dnešným dňom končia a zajtra príde konečne slnko.
Fotky fotil môj Peti 

Na sebe mám: kabát – H&M, sveter – Reserved, nohavice – Reserved, topánky – Bershka, elegantná ľadvinka – Reserved, kapitánska čiapka – H&M

7 komentárov

  1. Moc Ti to na fotkách sluší :) A určitě, teď na začátku to je těžké, ale zvládneš to :) Vím, že je to ohraná písnička, ale určitě to tak bude. Už jen uvědomění si toho, že je něco jinak než chceš Ti napomůže rychleji tento stav překonat :) Hlavu vzhůru, to dáš!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti Lucka :) Snažím sa :)..ďakujem ti za komentár! :) Aj ty sa drž vo všetkom :)

      Odstrániť
  2. Krásne fotky Zuzi, držím palce♥ kde boli fotky fotené? u vás doma?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po prvé, outfit krásny! :) Takéto nohavice už dlho zháňam a ako pozerám, mala by som si spraviť výlet do Reservedu :)
    K článku.. aj ja som bola takýto bojko, pred troma rokmi. Vtedy som začala chodiť na VŠ a to obdobie si teraz momentálne ani nepamätám, pretože som žila v takom strese, že som vtedy nepociťovala nič iné.. Ráno cestou do školy som stresovala čo bude v škole, cestou domov som stresovala čo bude v škole na druhý deň.. jednoducho stres.. po dvoch týždňoch štúdia som začala stresovať, či spravím všetky skúšky na prvý krát.. a tento štýl "prežívania" na výške ma dohnala k tomu, že som v decembri toho istého roka ukončila štúdium a v marci podstúpila operáciu štítnej žľazy práve kvôli tomu stresu..
    To bola pre mňa lekcia, aby som sa zbytočne nestresovala nad takýmito zbytočnými vecami, lebo koniec koncov je to zbytočná vec.. titul, ktorý pre mňa osobne nemal význam, a ktorý ma dohnal k operácii je zbytočnosť.. odvtedy sa snažím veci brať s ľahkosťou, hlavne tie, o ktorých viem, že potrebujú iba čas alebo ich neviem nijako ovplyvniť..
    Tak sa prosím nestresuj kvôli práci a všetko bude v najlepšom poriadku <3 Ver mi :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ivanka za krásny komentár a povzbudivé slova. S odstupom času som aj ja prehodnotila postoj k mojej práci a už sa snažím to nebrať tak vážne ako som to brala. Beriem to skôr zodpovedne a snažím sa riešiť veci/situácie bez stresu. Ďakujem ti ešte raz, drž sa :)

      Odstrániť
  4. Wáuu! Som očarená, naozaj krásne fotky! A ten outfit je úplne úžasný, taký výnimočný!
    Izabella z blogu Sydney Sleek

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.