Nástenka inšpirácii / Október

9. novembra 2019

Odkedy som doma s malým Kubim ten čas letí akosi neskutočne rýchlo. Aj teraz píšem tento článok až večer keď sme Kubiho uspali a mám pocit, že dnešný deň mal len pár hodín a už je zase tma. Tieto jesenné dni si však užívam naplno. Prechádzky, jesennú pohodu, počasie keď svieti slnko, ale zároveň vám studený vzduch vyštípe líca. Obdobie teplej deky, čaju, hrubých svetrov som kedysi neznášala, ale čím som staršia “prichádzam na chuť aj tomuto obdobiu. Ako to máte vy? Inak napadlo mi, že by som mohla urobiť sériu týchto článkov a tak ich prispievať každý mesiac, čo poviete? Dajte mi vedieť.

Ako som už spomenula tak obdobie vrstvenia a zababušenia sa do teplejších svetrov som si obľúbila natoľko, že som si pár nových kúpila aj do svojho šatníka. Na instagrame som vám ukazovala aj môj haul z Reservedu, kde som si kúpila rolák, kárované nohavice a topánky na opätku do jesennej výbavy /nájdete ich uložené v stories v Móde/. Ak by sa vám páčili ešte ich na eshope určite nájdete. Stále som však verná jednoduchosti, minimalistické doplnky, čiapky a teplejšie čelenky. Tie zbožňujem.
Pravdu? Začala som sa menej líčiť ako obvykle. Nie je to len tým, že nestíham, ale momentálne sa mi páčia nude odtiene, nevýrazné oči kedy si niekedy nedám ani špirálu. Len makeup,obočie a pery. Najviac som si obľúbila rúže od značky Trend it up, začala som znova používať látkové tampóny z DMky /sú to konkrétne tieto/, pretože mi počas tehu obdobia nevyhovovali a začala som piť veeľa vody kvôli pleti /a samozrejme aj kvôli mlieku, haha/.
Po mesačnej pauze som sa znova vrhla na dekorovanie a vymýšľanie niečoho nového do nášho domu. Momentálne som sa vrhla na našu obývačku kde vymýšľam nové dekorácie a zároveň plánujem ako by mohla vyzerať naša budúca nová kúpeľňa a kuchyňa. Často si ukladám inšpirácie na Pintereste. Stále som verná prírodným materiálom, biela, modrá,sivá,drevo. Doplnky najviac nakupujem na H&M home, Pepco, Tedi a v neďalekom meste máme obchodík s krásnymi dekoráciami. Ten by som niekedy celý vykúpila, haha. Doplnky sú presne podľa môjho gusta – škandinávsky štýl a už sa neviem dočkať kedy si odtiaľ odnesiem nejaké vianočné dekorácie, pretože tie tam majú vždy podľa môjho gusta.
Čo ma začalo baviť počas októbra je tvorenie Macrame. Síce toho času je teraz menej, ale vždy večer keď mám chuť si k tomu sadnem a tvorím. Niečo mám vymyslené,ale uvidím či bude na to čas, aby som to mohla rozbehnúť.
V októbri som si viac začala zapisovať do môjho “denníka“ zážitky z dňa, aby som sa k tomu mohla spätne o rok zase vrátiť čo konkrétne som robila v daný deň. Možno ten diár poznáte, možno nie, ale je to tento. Zároveň som zápisníkový maniak a tak som začala znova plánovať, vypisovať si určité poznámky z motivačných kníh. Vyčlenila som si samostatný diár “vďačností“. Píšem tam každý deň aspoň jednu vec, udalosť...za ktorú som vďačná. Mám ho v nočnom stolíku pri posteli, aby som na to nezabudla a vždy večer si vyčlením aspoň pár minút na to zamyslieť sa a poďakovať. 
Počas októbra som začala viacej počúvať. Počúvať podcasty a hudbu. K tej hudbe ma inšpiroval aj Instagram keďže konečne už aj ja mám možnosť do stories pridávať hudbu, haha. Pre tento mesiac som vybrala pesničky od tejto speváčky. Mám rada pomalé, snové melódie pri tvorení a písaní. Tento mesiac som si fičala na Lauren Daigle.

Aký ste mali október vy? Rada sa inšpirujem aj ja od vás.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.