6. blogové narodeniny

31. januára 2020

Včera (30.januára 2020) bolo 6 rokov čo som začala písať prvé riadky na blogu accessoriesforbeauty. Nikdy by som nepovedala,že písanie článkov a fotenie ma bude tak baviť hoci mám pocit,že ľudia skôr vyhľadávajú videá alebo fotky s krátkym popisom. Nebaví ich čítať dlhé články alebo ich zaujímajú len pekné fotky a pokiaľ sa netrafíte do ich vkusu môžete na ďaľšiu návštevu zabudnúť. Nevyčítam im to. Veď to robím tak aj ja. Čítam už len pár blogov tak,že mi u nich neujde ani jeden článok a potom zas sledujem aj také blogy kde sa prídem občas nakuknúť zo zvedavosti, nabrať inšpiráciu. Na blogu som si prešla už všeličím. Chcela som s blogom skončiť,mala som veľkú aj malú pauzu a stále som prehovárala samú seba,že to má zmysel napriek tomu,že sa mi nedarí tak ako som si predstavovala.

Prehnané očakávania a potom sklamanie..

Viete, keď som videla denno denne tie krásne fotky blogeriek na instagrame/blogoch,fotené na rôznych výletoch,na kávičkách a takmer na každej fotke nové kúsky v šatníku,nebudem klamať zatúžila som po tom aj ja. Moje výplaty z brigád,ktoré som si fakt musela odmakať (nočné inventúry,natieranie chát,výpomoc u ocina atď) som minula behom pár hodín v nákupnom centre/internete na handry a kozmetiku. Skriňa bola plná oblečenia,šuflíky plné kozmetiky len aby som zapadla. Myslela som si,že mi to prinesie úspech a budem sa cítiť šťastnejšia.Vydržalo mi to počas výšky aj keď mi to úspech aký som čakala neprinieslo. Viete,zbožňujem módu,pekne sa obliekať,ale tie moje nákupy boli až prehnané a teraz to trochu ľutujem. Počase som prestala mať z nových kúskov radosť. Už som sa netešila tak ako keď mi po prvej minutej výplate prišiel balík z mojej obľúbenej značky Zara a Petimu som sa promenádovala v novej bunde a rifliach s úsmevom od ucha k uchu. Vtedy som pochopila,že niekde robím chybu.

Prestala som sa porovnávať a našla samú seba..

Netvrdím,že si teraz nič neobjednávam alebo že ma móda prestala zaujímať. ALE nakupujem s rozumom. Skôr som si do šatníka zaobstarala základné kúsky,ktoré dokážem ľahko skombinovať aj s pár výraznejšími kúskami v šatníku. V kozmetike som zase verná odskúšaným produktom a sem tam si kúpim niečo nové,ale to fakt len zriedka. A HLAVNE prestala som sa porovnávať a našla samú seba. Kvantum handier v šatníku mi úspech neprinesie a ani to,že budem tým kým nie som. Sledujem blogerky, ktoré dokážu vyskladať outfit aj z kúskov zo sekáča a to ma vždy dostane! Otvorilo mi oči obdobie keď som bola tehu a najmä teraz keď prišiel do našej rodiny Kubi..že sú dôležitejšie veci v živote. A áno. Začala som nakupovať knižky,hračky a oblečenie pre neho,haha.

Prestala som čakať na úspech a začala písať srdcom.. 

Čo sa hlavne zmenilo je to,že počas posledných mesiacoch som sa v blogu fakt našla. Baví ma písať viac ako kedykoľvek pred tým a fotenie na samospúšť je tiež sranda. Fotím najmä vtedy keď Kubi spí a to mám len zvyčajne pár minút na fotky do článku alebo na ig. Potom ma čaká večerné (po uspaní Kubiho) a niekedy aj nočné upravovanie fotiek keď nemôžem zaspať. Ale baví ma to. Pri písaní a úprave fotiek sa "zavriem do mojej bublinky" a tvorím. Prestala som sa pozerať na čísla,čakať a prestala som mať prehnané očakávania. Je pravda,že si v blogu stanovujem mesačné ciele, ktoré sa snažím dosiahnuť,ale keď sa tak nestane,nič sa nedeje. Idem ďalej. A píšem od srdca a popravde viac pre seba. Blog je môj denník = život v riadkoch, spomienky a uvidíme čo prinesie ďalší rok. 

Chcela by som však len jedno..aby blog bavil a inšpiroval tých z vás,ktorí sa našli v riadkoch,ktoré píšem..to je pre mňa najviac!

Ďakujem,že ste tu so mnou,pretože bez vás by blog accessoriesforbeauty nebol tým kým je. Ďakujem za podporu a za motiváciu. Neskutočne si to vážim.


Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.