Január / Čriepky z posledných dní

9. februára 2020

♡..po príchode domov z práce k nám ide rovno do spálne,prvá pusa patrí Kubimu a s ňou aj úsmev..potom dostanem novoročnú pusu aj ja. Čím som si to tak zaslúžila,že mám toľko šťastia a lásky okolo seba? Ďakujem!
♡..sedím v kresle a pozerám sa na seba do zrkadla. Dlho som sa už takto neobzerala. Pred tým som dokázala tráviť hodiny pred zrkadlom a teraz mám len pár minút na úpravu pred tým ako niekam máme vyraziť. Dokonca som aj zredukovala makeupovú taštičku a mám tam len pár produktov na rýchly nude makeup. Paradox je,že sa tak cítim lepšie a moja pleť tiež.
♡..kedy už to padanie vlasov skončí?! Sú všade!
♡..vlasy mi vejú vo vetre vyvoňané a konečne po piatich mesiacoch upravené. Zbožňujem ten pocit keď odchádzam od kaderníčky. Cítim sa ako nová Zuzi,haha. Takýto deň som už potrebovala. Trochu vypnúť od každodenného stereotypu hoci som v myšlienkach bola stále s Kubim. Ten to našťastie s tatom zvládol a celú moju "vlasovú premenu" prespal v kočíku. 
♡..som tu opäť a v čakárni takmer sama. Potím sa,som nervózna a už to chcem mať za sebou. Počujem zvuk vŕtačky a najradšej by som zdrhla,ale už sa nedá. Sestrička vie,že som tu. Volám mamine či je doma všetko ok a po zložení telefónu počujem moje meno..tak ja teda idem.
♡..mám pocit,že to trvalo večnosť,ale zvládla som to. O jednu bielu blombu v ústach "bohatšia" štartujem auto. Mám pocit,že čím viac sa starám o tých mojich "kamošov" vnútri v ústach, tým častejšie sa mi kazia. Nechápem túto nepriamu úmeru,ale už to neriešim. Púšťam si naplné pecky hudbu a vychádzam z križovatky smer domov.
♡..niekedy prídu aj takéto dni..úsmev striedajú slzy v očiach a ja sa snažím veriť,že už to bude len lepšie..
♡..je statočný a druhé očkovanie zvláda priam ukážkovo keď si odmyslím plač po vpichnutí aj druhej injekcie. Zaskočila ma však otázka doktorky na príkrm v 4.mesiaci keď ho ešte kojím. Zdá sa mi to skoro a moja intuícia mi hovorí,aby sme ešte počkali. Veď papá pekne a je spokojný. Som rada,že aj Peti so mnou súhlasí. 
♡..ako každé ráno ma víta s úsmevom. Pritúli sa ku mne a jeho ručičky sa hrajú s mojou tvárou. Zbožňujem tieto naše chvíle. Len mi je ľúto,že ten čas ide neskutočne rýchlo a my máme už doma blabotavého a už skoro po štyroch lezuceho parťáka.
Fotky fotila Moni

Outfit bol fotený ešte ku koncu minulého roka. Priznám sa, že som si obľúbila tento košeľový typ búnd. Konkrétne na kúpu tejto ma inšpirovala sestra. Hneď po vyskúšaní som si tento štýl zamilovala. Dá sa kombinovať elegantne aj športovo. Na H&M som už túto bundu nenašla, ale podobný štýl bundy nájdete napr. tu.

Bunda - H&M, Sveter - H&M, Biele rifle - H&M, Topánky - Reserved, Čiapka - H&M, Doplnky - BIU /náramok/, MY /hodinky/, Reserved /náušnice/

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.