Rok 2021

10. januára 2021

 

Zabalená v deke pozerajúc 5.diel obľúbeného seriálu Bridgertonovi vítam Nový rok 2021. Peti je v práci,Kubi spí a Tea (nášho psa) ubezpečujem,že tie "výbuchy" čo sa dejú vonku prežijeme. Chodí za mnou po celom dome s chvostom medzi nohami a ja zase kontrolujem Kubiho či sa nezobudil. Kedysi som ohňostroje mala rada,ale odkedy máme psa a hlavne Kubiho pri každom buchnutí sa modlím,aby to už skončilo.

Usrknem si z jahodového vína a tajne dúfajúc,že rok 2021 bude stáť za to, pustím Tea von a pritúlim sa ku Kubimu. Vitaj rok 2021 a nech už je len dobre.

Na rok 2020 som sa veľmi tešila. Kubi rástol,každým dňom vnímal viac a viac. Predstavovala som si ako budeme chodiť na výlety, na baby kurz plávania,v novom altánku oslávime Kubiho narodeniny,pôjdeme na dovolenku..a tieto všetky plány rozbilo jedlo slovo. Korona. Taký strach ako som mala tento rok o svoju rodinu som nikdy necítila. A hlavne o Kubiho. Snažila som sa ho chrániť, neustále som si umývala ruky, všetko dezinfikovala a pri malom nachladnutí som nosila pri ňom rúško. Fakt som mala psychiku v háji. Peti chodil do práce a mohol to chytiť kdekoľvek pri výjazde. Bála som sa a keď prišiel na druhý deň domov vystískala som ho najviac ako sa len dá. Tento rok som si naozaj,fakt..že naozaj uvedomila tie "maličkosti",ktoré sú v živote najdôležitejšie. Zdravie, rodina, prítomný okamih.

Na rok 2021 som si dala pár predsavzatí/cieľov, ktoré by som si chcela splniť a pevne verím,že to bude stáť za to. Lebo už bude dobre.

Buďte zdraví a dávajte si na seba pozor.


Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.