Favi.sk / Inšpirácia obývačka a jedáleň

12. augusta 2021

 

platená spolupráca favi.sk

Tí, ktorí ma sledujete dlhšie viete, že budúci rok, ak pôjde všetko ako má klop,klop, nás čaká veľká prerábka. Síce nestaviame dom od základov, ale vybavovať projekt, stavebné povolenie a papierovačky okolo toho chce pevné nervy, veľa vymýšľania, prezrieť veľa návrhov, zrieknuť sa určitých vecí, vymyslieť nové, ale..MÁMÉ už FINÁLNY PROJEKT! Juhuu. Večer, keď Kubi spí a Peti je v práci, trávim čas prezeraním pinterestu, rôznych firiem, stránok s nábytkom a doplnkami ako je aj favi.sk. Je super, že v dnešnej uponáhľanej dobe je možnosť otvoriť si vyhľadávač nábytku a dekorácii v pohodlí domova, vyskladať si svoj wishlist prianí, inšpirácii a už len počkať, kým príde ten balík radosti, na ktorý ste čakali. Naše bývanie poznáte z môjho instagramu, a preto nebude isto prekvapením, že štýl zariadenia, doplnkov bude niečo na štýl boho, vidiecky štýl, drevo, kvety. Príde mi to útulné, do tohto prostredia sa to hodí a tým, že ide o prerábku starého domu neviem si predstaviť, že by sme išli do moderného štýlu. Vyskladala som pár inšpirácii, ktoré mám nalepené v mojom bloku inšpirácii ako by som si zariadenie predstavovala. Ak sa ti niečo zapáči tak pod obrázkami nájdeš konkrétne linky na nábytok a doplnky.


1.kreslo   2.zrkadlo   3.kvetináče   4.luster   5.komoda   6.vankúš   7.košíky

Toto je kútik mojich snov. Po takomto kresle pokukujem už nejaký ten piatok. Viem, že nie každého je to štýl, ale môj rozhodne áno. Naša obývačka bude dosť veľká na to, aby sme vznikol kútik s  veľkou komodou kde si dám gramofón, platne, kvietky, pár kníh a tie poličky budú pre Petiho, pretože to je zase jeho požiadavka, aby si tam mohol dať zase svoje veci. Mimochodom mám tu nejakého milovníka gramofónov? Budem rada za tip.

Jedáleň bude otvorený priestor s kuchyňou a čiastočne aj s obývačkou. Presne takto by nejako malo byť umiestnené okno pri jedálenskom stole. Teším sa na to svetlo, útulný priestor, kde si Peti bude vychutnávať rannú kávu, ja zase horúci čaj a Kubi bude na lavici mať kolónu áut, s ktorými tam bude pobehovať ako to robí aj teraz. Neviem sa dočkať!


V jedálni plánujeme menšie zmeny v porovnaní s tým ako ju máme zariadenú teraz. Kombinácia stoličiek sa mi veľmi páči a naša lavica bude k tomu ladiť perfektne. Tým, že priestor bude otvorený taký menší nápad bol v ňom postaviť krbové kachle. Uvidíme ako bude jedáleň vyzerať, či v nej ostane miesto, ale usŕkať si z horúceho čaju, byť zabalená v deke a pozerať sa ako praska oheň je sen.


1 komentár

  1. Na Favi.cz jsem myslím nikdy nenakupovala, ale určitě je to vhodný způsob, jak sehnat nábytek z různých obchodů na jednom místě. Je to zvláštní, hledání bytu přes tyto stránky bych asi zvládla dobře (i když na byt bych se samozřejmě podívat musela) než nákupy nábytku online, prostě jsem asi vždycky raději, když se na ten nábytek mohu podívat naživo. Asi je to ale možná dobře, protože nemám moc dobrou 3D představivost a nerada bych objednala něco, co by se potom na určené místo úplně nevešlo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.