Vitaj rok 2023

31. decembra 2022

Už ani neviem kedy naposledy som napísala do vyhľadávača slová,ktoré by ma sem presmerovali. A tak som si priala každý rok, aby tých článkov bolo viac a našla si čas aj na písanie. Nevadí. Uvidíme čo prinesie rok 2023. 

Rok 2022 priniesol najkrajší a aj najhorší moment v mojom živote. Deň kedy plačete od neskutočnej bolesti v srdci z pocitu prázdna a bezmocnosti a deň kedy plačete od neskutočnej radosti,šťastia a úľavy, že ste to zvládli.

Kedysi som si dávala predsavzatia, plány čo chcem stihnúť, aby nový rok bol podľa mojich predstáv. Zrazu je všetko inak a ja som dostala v roku 2022 toľko lekcií,že sa bojím niečo si priať.

V roku 2023 si chcem viac užívať prítomný okamih, nemyslieť na minulosť a nežiť budúcnosťou. Každá minúta, hodina v živote je vzácna, okamžiky sú v živote vzácne a ľudia, s ktorými ich prežívate sú vzácni. Nie sú samozrejmosťou. 

Prajem vám v roku 2023 menej upršaných a viac slnečných dní, veľa dôvodov na úsmev a veľa momentov, pre ktoré si poviete,že tých 365 šancí sa oplatilo prežiť.

Držte sa! :)



Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.