Holiday random

12. septembra 2014


Cez prázdniny som sa rozhodla pre zmenu šatníka. Pretriedila som, čo som nenosila a kúpila niečo nové. Premýšľam ešte o kúpe A-čkovej sukni, čiernej koženky a ešte nejakého šálu na zimu. Je toho dosť čo by som chcela. Veď kto by nechcel ?! Uvidíme čo prinesú ďalšie dni, týždne, mesiace. Inak chcela by som “Random príspevky“ pridávať aspoň raz za 2-3 mesiace. Nič nesľubujem, ale budem sa snažiť, pretože takéto príspevky patria medzi moje obľúbené a dúfam, že si ich obľúbite aj vy.


Riflovú košeľu som dostala na narodeniny od rodičov v Chorvátsku. Našla som ju v H&M a už som ju tam nemohla nechať. Viem, že riflových košieľ je všade veľa, ale chcela som úplne jednoduchú bez nejakých flitrov alebo čipky.

Ďalším narodeninovým chorvátskym darčekom sa stali tieto topánky. Veľmi nenosím topánky na opätku, ale tieto ma zaujali štýlom, farbou a hlavne, keď som si ich obula a prešla sa po obchode, boli pohodlné a nikde ma netlačili. Obuté ich môžete vidieť v mojom prvom outfitovom poste tu.

Takýto náhrdelník som hľadala už asi rok. V poslednej dobe som si obľúbila náhrdelníky namiesto veľkých náušníc a tento sa stal mojim najobľúbenejším. Mám ho z H&M.

Nikdy by som neverila, že ma Peti takto prekvapí. Mojim “najväčším“ narodeninovým darčekom sa stal mobil Samsung. Je na dve karty a s mojim starým mobilom sa nedá ani porovnať. Nemám toho najlepšieho chalana na svete ?! :*

Posledným, ale to už meninovým darčekom sa stala táto kabelka, ktorú mám z jej.sk. Veľmi som chcela modrú kabelku, keďže kabelky veľmi farebné nenosím a toto bola taká zmena. Páči sa Vám ?

Zbožňujem akékoľvek diáre, zápisníky jednoducho povedané, zaveďte ma do papiernictva a ja tam strávim aj pol dňa. Diáre sú súčasťou môjho života a bez nich sa nikde nepohnem.

Do šatníka mi pribudli tieto jednoduché tričká. Bielu farbu som si toto leto obľúbila, pretože vyniklo v nej moje opálenie. Sivú som kedysi vôbec nenosila. Pripadala mi fádna a celkovo som tú farbu nemala rada, ale toto leto sa to zmenilo. Tričká - Teranova. Po zlatých náušniciach som už dlhšiu dobu pokukovala a nakoniec som našla tieto v Orsay. Mojimi TOP slnečnými okuliarmi sa stali tieto z Gate za pár eur.

V sivej farbe mi do šatníka pribudli legíny aj mikina. Mikiny veľmi nenosím, ale táto sa mi zapáčila natoľko, že som si ju musela kúpiť. Možno sa niektorým sivá farba  nepáči, ale ja som sa jednoducho do nej asi zaľúbila a stala sa jednou z mojich najobľúbenejších farieb. 

O tigrovaných topánkach/teniskách/balerínkach som Vám už toho čo to popísala. Neverila som, že mi niekedy takéto balerínky pribudnú do môjho botníka, ale stalo sa. Kúpila som si ich na skúšku v Gate za pár eur a verte či nie – obľúbila som si ich.

Na výlete v Poľsku s mojim Petim som objavila v Cropp -e túto károvanú košeľu. Lenže samozrejme nemali moju veľkosť a najmenšia bola M. Po niekoľkých váhaniach som si ju nakoniec kúpila a neľutujem.

Posledným mojim “úlovkom“ toto leto, v Cropp -e boli tieto topánky. Už aj minulý rok som nejaké takéto zháňala, ale počkala som a vyplatilo sa. Už sa teším, keď si ich obujem túto sezónu.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.