The Fall pieces

27. septembra 2014


Škola je už v plnom prúde, ale našťastie ju mávam "len" do štvrtka. Snažím sa zvyknúť si na intrákový režim a vstávanie do školy. Je to ťažké, ale zatiaľ to zvládam. Som na novom intráku ako som bola pred rokom. Pred tým som bývala na intráku, kde boli spoločné sprchy, wc a vždy vo štvrtok som celá happy utekala domov, pretože som si na to nevedela zvyknúť. Teraz je to však iné. Bývam na bunke a na wc či do sprchy si môžem ísť kedy chcem bez toho, aby bolo obsadené alebo mi tam niekto vyklopkával. Luxus, čo Vám poviem. Snažím sa každé ráno vstávať s úsmevom aj keď to nie je vždy ľahké, ale mám tu Petiho a zopár super kamarátok, ktoré mi to tu spríjemňujú. V nedeľu sme otvorili semester vo veľkom štýle a vtedy som pochopila, že tu vo Zvolene mám kamarátov, ktorí fakt stoja za to. Veľa vecí, vzťahov sa však zmenilo, ale asi to tak má byť. V pondelok prišiel Peti a doniesol mi “malé“ darčeky. Asi som Vám nespomínala, že Petiho sestra bola v USA a pokúpila čo sa dalo. Doniesla mi biele converse, ktoré som vždy chcela, lesk a balzam na pery, sprej na telo a čo bolo najhlavnejšie priniesla mi hodinky, ktoré mám od Petiho ako predvianočný darček.
Aj ja sa smejem, že do Vianoc je ešte ďaleko, ale nevydržal. Som závislá na hodinkách. A tieto, čo som dostala sú dokonalé. Sú s červeným remienkom od Hilfigera. Nikdy som také drahé hodinky na ruke nemala. Nepotrpím si na drahé darčeky či značku a Petimu som už dala “zopár rád do života“ aby mi nekupoval drahé darčeky, ale nedá si povedať. Teraz je rad na mne, aby som vymyslela nejaký “boom“ darček. Nemáte nejaké nápady ? Pre chalanov sa vždy tažko vyberá. No nie je tak ? Našťastie mám do Vianoc ešte dosť času, a tak sa vráťme späť do reality. Jeseň prišla vo veľkom štýle a prinútila ma “vytvoriť“ si nový WISHLIST, pretriediť skriňu a “uložiť na spánok“ letné veci. Aké kúsky sa nachádzajú vo Vašom WISHLISTE?



1. kabátik/bunda/trench coat – túto jeseň som premýšľala o kúpe čiernej koženej bundy, ale prednosť dostala dlhšia prechodná bundička. Kúpila som si ju dnes v H&M, pretože v koženej bunde mi bolo vo Zvolene zima. Do Zvolena si samozrejme beriem aj môj obľúbený trench coat, ktorý je univerzálny kúsok a nemal by chýbať u Vás v šatníku.
2. šatka/šál – Jeseň či Zimu si neviem predstaviť bez šatky/šálu. Momentálne premýšľam o kúpe károvaného šálu, pretože sa musím priznať, že v mojom šatníku chýba. Dnes ako som chodila po obchodoch som si všimla, že veľa žien nosí kárované šatky/šále, ktoré oživia jednoduchý outfit a vyzerá to skvelo.
3. červený rúž – už dlhšiu dobu pokukujem po rúžoch červenej farby. Sú odvážne, ale zároveň ženské a vyzerajú pekne s jednoduchým líčením. Aký máte názor na rúže vy ?
4. hodinky – ako som už spomínala, hodinky sú mojou neoddeliteľnou súčasťou. Do mojej zbierky si plánujem kúpiť ešte zlaté hodinky a budem kompletná.
5. lak na nechty – pred nedávnom som si kúpila bordový lak, ktorý vyzerá na nechtoch skvele, ale samozrejme, mojou obľúbenou farbou na nechtoch je nesmrteľná červená. 
6. perličky – kedysi som nosila výrazné náušnice a od leta sa to nejako zmenilo. Dávam prednosť jednoduchým náušniciam a výrazným náhrdelníkom. Dnes do mojej zbierky náušníc pribudli ďalšie perličky, ale tento raz všetkých veľkostí. Mala som z nich obrovskú radosť, keď som ich našla v Takku.
7. boots – po takýchto topánkach som poškuľovala už minulú jeseň, ale vtedy som dala prednosť kotníkovým topánkam. Túto jeseň sa mi tak zapáčili, že som si ich musela kúpiť aj ja a neľutujem. Sú pohodlné, hodia sa ku všetkému a pre oživenie jednoduchého outfitu sú ako stvorené. Tie moje môžeš nájsť tu.
8. ruksak – po takomto ruksaku pokukujem už od leta, kedy ich začali nosiť moje obľúbené blogerky. Aký máte názor na ruksaky vy ?

2 komentáre

  1. Souhlasím s celým seznamem, ale číslo jedna jsou pro mě tento podzim batůžky :) Začínala jsem s jedním a momentálně se moje sbírka rozrostla ne čtyři kousky - je to o moc pohodlnější než kabelka!

    http://theredheadedworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty boty! <3
    Zvu tě na: http://www.lespetiteshipsters.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.