Tvoriť a ľúbiť / Nové hrnčeky mama a tata

15. marca 2020

Ahojte! Dúfam,že ste všetci v poriadku a aj napriek tej situácii,ktorá je "vonku" si užívate chvíle doma s rodinou. Aj keď mám strach tak stále v kútiku duše sa "utešujem" tým,že všetko zlé je na niečo dobré a toto nás všetkých prinúti spomaliť a vážiť si to čo máme. Verím,že bude dobre..už čoskoro! Posledné dni trávime len doma. Našťastie máme záhradu tak keď sa nám nechce byť už vnútri tak aspoň na chvíľu vezmem Kubiho von,pozrieme našich nových členov domácnosti /máme 5 sliepok,haha/, potúliť sa trochu s Teom a načerpať energiu na slnku. Už nech je tu jar a žiadna zima.
Chcela som vám ukázať čo mi posledné dni urobilo veľkú radosť. Sú to tieto hrnčeky mama a tato od šikulky z blogu Tvorit a ľúbiť. Kto ma pozná ten vie,že ja som na hrnčekoch celkom závislák a máme ich doma fakt veľa. Až toľko,že som krabicu hrnčekov zabalila do krabice,pretože už sú staršie,niektoré obúchané a nepoužívame ich. Vyhodiť ich však nechcem. Niektoré sú spomienkové. Máte aj vy takúto nejakú "zberatelskú vášeň",haha? 
Prajem vám peknú nedeľu a dávajte na seba pozor.

2 komentáre

  1. Jéjo, úplne sú perfektné! Mne tam síce trochu prekáža tá dekorácia na ušku, ale inak bomba. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty jsou opravdu nádherné :) Dokonce přemýšlím, jestli bych je nekoupila kamarádce, která se nedávno stala maminkou, děkuju za tip! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.