Obľúbenci týždňa

17. apríla 2022

 


Týždeň bol síce rušný, ale zároveň som mala pocit,že som si viac oddýchla. Aspoň vtedy keď Kubi spal alebo počas hry s ním kedy mi dal autíčka alebo sme si čítali a ja som si mohla pár minút poleňošiť s ním. Mali sme veľa vybavovačiek okolo domu, pretože Peti bol preč a ja som si odskúšala aké to je takmer každý deň sedieť znova v aute /to by nebolo ešte nič/, ale to parkovanie ma stále v preplnenom meste stresuje. Najmä teraz keď bolo pred sviatkami všade veľa ľudí a ja som si len priala, aby sme opäť boli v našej záhradnej “bubline” alebo v parku kde je ticho.

Pár obľúbencov z tohto týždňa /linky na jednotlivé veci nájdete označené farebne, stačí na to slovo len kliknúť/:

1. Knihy - stále sa čoraz viac vraciam k takej tej motivačnej “u mňa nakopávacej” literatúre. Už to nie je ako kedysi keď som potrebovala nakopnúť sebavedomie. To zas nie, ale skôr upokojenie myšlienok, prečítať si ako mať na veci aj iný uhol pohľadu a veriť v samú seba. Kubi si veľmi obľúbil túto detskú knihu a ja s ním. Čítame si ju každé ráno a zatiaľ inú nevybral,haha.

2. Kozmetika - moja pleť vhupla do tehu fázy. Síce to nie je také strašné /klop,klop/ aké to bolo v tehu období s Kubim, ale toto sérium mi ju udržuje ako tak v pohode a spf 50 na moju citlivú pleť, na fliačky som potrebovala ako soľ. Natieram si ho aj na ruky a môj ekzém ho akceptuje takže win,win.

3. Domácnosť - preorganizovať našu chladničku som už chcela nejaký ten týždeň. Stále som pokukovala po dózach, ktoré by boli vhodné do našej malej chladničky tu kde teraz bývame. Našla som ich na Lidl a konečne je v nej poriadok. Všetko je usporiadané, Peti nájde vždy čo hľadá a už aj Kubi prišiel na to kde sú uložené jeho mňamky. Produkty od značky Method sú u nás láska takmer na všetko. Používam ich hlavne v kuchyni.

4. Zuzi - konečne som opäť začala ako tak plánovať. Diár mi slúži skôr na zapisovanie si myšlienok ako na presnú organizáciu dňa, pretože stále mám viac v obľube voľnosť ako presný harmonogram. Voda je pre mňa najmä teraz veľmi dôležitá. Pijem takmer nonstop a tento termohrnček na čaj alebo vodu počas dňa je pre mňa nutnosť.

5. Jedlo - tortilly sú u nás v domácnosti musthave na všetky spôsoby. Obľubujeme ich všetci a tieto cookies z Lidla keď ich zbadajú moje oči /väčšinou bývajú vykúpené/ moja duša tancuje.

6. Móda - nohavice už nezapnem a finta s gumičkou už tiež nezaberá a preto doma mám v obľube legíny alebo tieto mama šortky. Pekne sa prispôsobia brušku a čo je hlavné nič netlačí. Rifľovú košeľu som zháňala veľmi dlho. Voľnejšiu, vo svetlej farbe, jednoduchú bez vzorov a táto mi veľmi sadla. Nosím pod ňu tielko, rozopnutú na voľnejší štýl, pretože tak to mám teraz rada. Už sa však neviem dočkať šiat a leta.

Budem rada ak sa so mnou podelíte s vašimi obľúbencami a navzájom sa inšpirujeme. :)



Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.