Spomienky z marca 2022

26. apríla 2022


Mohla som sa viac poponáhľať s pridaním tohto článku keďže je už koniec apríla, ale nevadí. Jednoducho zlé načasovanie. Som rada,že je marec za nami. Väčšinu dní sme trávili len ja a Kubi, pretože Peti bol pracovne 3 týždne preč. Popravde bol to čudný mesiac a asi niečo lietalo vo vzduchu, pretože Kubi cítil,že tatik nie je doma, každý deň sme niekde lietali, vybavovali veci okolo domu a ku koncu mesiaca toho na nás bolo akosi veľa.
Veľa času sme trávili v záhrade, s rodinou. Kubi má veľmi rád spoločnosť. Keď už vidí,že sa obliekame pýta sa ma kam ideme a už sa nevie dočkať. Presne ako ja,haha. Starký pracoval na streche sestrinho kurína a bratranci sa hrali v piesku. Ja som sedela na lavičke a potichu som ich pozorovala ako sa hrajú a robia huncútstvá,haha.
Prechádzky v našom parku mi vždy dodajú takú energiu. Druhý dych. Je tam pokoj, Kubi sa vyšantí,pozrieme kačky,traktor a ideme späť. 
Toto bola posledná fotka odfotená v mojom obľúbenom zrkadle kým neprasklo. Čakám kedy nám ho nanovo zasklia.
V DM-drogérii som našla parádny osviežovač od mojej obľúbenej značky avšak radosť netrvala dlho. Tento konkrétne je že vraj už len dopredaj.
Vyberali sme okná a poviem vám,že nikdy som si nemyslela,že rozhodovanie pri výbere okien je také ťažké z toľkých možností. Navyše keď okná vyberáte na niekoľko xy rokov a vy vidíte len kúsok “papierika” a predstaviť si to na celom okne/dverách je celkom ťažký oriešok. Ešte doklepnúť pár detailov a dúfam,že bude hotovo.
Cez víkend keď bol Peti doma prevážali so starkým tehlu a Kubi si to užíval tiež. Takéto chvíle sú najviac.
Takmer v polke tehotenstva sa mi zhoršila pleť. Viacej sa mastní a čierne bodky či krupička je veľký boj,ale tieto moje stálice od Purity Vision sú fajn aj v boji s nedokonalosťami. Nechápem ako som mohla byť bez krému alebo bez séra na pleť. Ešte s ružovou vodou sú top kombo.
Malé radosti v záhrade. Slnko, sedenie v tráve. Ach,toto mi tak chýbalo.
Niekedy sú dni všelijaké, ale užívam si to. Zatiaľ len s ním pokým príde do našej rodiny posila. Vnímať svet jeho očami, vymýšľame, skúšame trpezlivosť, ale je to super. S ním❤️.
Moji obľúbenci.
Február bol na tvorenie biedny, ale v marci som to už pomaličky rozbiehala. Fotila som pre klienta tapety,ktoré sa neviem dočkať ako budú vyzerať v Kubiho detskej a v mojej pracovni.
Na stavbe sme mali najhoršie za sebou. Platňa hotová.
Na rozkvitnutú magnóliu som sa tak tešila. Najmä keď nám teraz kvitne pod kuchynským oknom a tie raňajky hneď chutia o čosi lepšie.
Spotrebovala som môj obľúbený sprchový krémových gél. V tehu období mi veľa vecí čo som používala nevonia. Najmä výrazné ovocné vône,ale toto je úplne o niečom inom. Určite toto nie je moje posledné balenie.
Pred tým ako Peti odišiel pracovne preč sme stihli konečne odštartovať sezónu s bicyklami a ja som sa tešila ako blcha. Zbožňujem to. Síce som miestami fučala a do strmého kopca sme si s Petim bicykel vymenili kvôli Kubimu bolo to super.
Najlepšie sa šantí v mlákach a keď začína pršať to je jeho. Utekať medzi kvapkami,haha. Môj huncút.


2 komentáre

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.